Fidora Amarone della Valpolicella 2012

mira_sklenicka_alt

Amarone se dělá speciální starou metodou "appassimento". Hrozny jsou přirozeně sušené po dobu 3-4 měsíců, během této doby ztratí až 50% objemu. Během ledna jsou hrozny lisovány metodou "pigiatura" a následuje měsíc fermantace. Zraje minimálně 42 měsíců ve francouzském barikovém sudu a na závěr po dobu jednoho roku zraje v lahvi. Tento dlouhý a náročný proces zajišťuje excelentní víno vysoké kvality. My máme rádi jako sladkou tečku na závěr místo dortu. :-)

Můžeme doručit do:
21.10.2021
Skladem (2 ks)
Kód: ITA181
Značka: Fidora
1 250 Kč
Kategorie: Vína
01 Obsah cukru: Suché
02 Druh vína: Červené
03 Země: Itálie
04 Vinařská oblast: Veneto
05 Zrání vína: Dřevěný sud
06 Obsah alkoholu: Víno s běžným obsahem alkoholu
07 Odrůda: Corvina, Corvinone, Rondinella
08 Vinařství: Fidora
09 Ročník: 2012
10 Objem: 0,75 l
11 Certifikace: Bio
12 Chuť: Ovocné, Kořenité, Plné
13 Víno & jídlo: Hovězí, Zvěřina, Kravský sýr
14 K příležitosti: Poslední splátka hypotéky, Povýšení v práci, Výročí, Romantický večer
14 Naturální víno: Ne
11 Obsah alkoholu: 16 %
10 Zbytkový cukr:
09 Kyseliny:
08 Potenciál k archivaci:
07 Viniční trať:
06 Vinařská oblast:
05 Odrůda:
04 Zrání:
03 Víno & jídlo:
02 Chuť vína:
01 Obsah cukru:

Popis produktu není dostupný

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: