Paštika se zaječím masem a černým rybízem - Vít Kadrnka

Jemná zaječí paštika se sladkou chutí černého rybízu a marmelády.

Za vznikem domácích paštik Víta Kadrnky (bratra vinaře Jindřicha Kadrnky) jsou letité zkušenosti z práce v gastronomii a pomoc manželky Míši. Recept je jednoduchý – kvalitní suroviny a poctivá práce. Výslední produkt se skvěle hodí k vínu.

 

Složení: zaječí maso 35%, kuřecí játra, vepřové maso, husí sádlo, vepřové sádlo, MÁSLO 4%, cibule, černý rybíz 3,5%, rybízová marmeláda (černý rybíz, pektiny, jablečná šťáva) 3,5%, slanina, Jägermeister, sůl, pepř, tymián, jalovec, bobkový list

Hmotnost: 160  g

Skladujte v suchu do 24 °C

po otevření do 5 °C a spotřeba do 3 dnů

trvanlivost 2 roky od data výroby

Můžeme doručit do:
7.12.2021
Skladem (4 ks)
Kód: 12680
Značka: Vít Kadrnka
125 Kč
Kategorie: Doplňky
08 Vinařství: Vít Kadrnka

Popis produktu není dostupný

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: