Réva Barbera D´Alba 2017

mira_sklenicka_alt

Jak nádherná je tato Barbera, zamlaskal by i Palo Habera! Tóny borůvek, malin, brusinek, kandovaného ovoce a babiččiných kompotů. Plná, ale zároveň velmi svěží a prudce pitelná. Naše vlajkové vinařství z regionu Piemont, přímo z jednoho z nejvýznamnějších center, městečka Monforte. Pečlivé, přírodě blízké postupy ve vinicích doprovází šetrné zpracování ve sklepích bez jakýchkoliv chemických zkrášlovadel a tuningů. Hlavním vínem vinařství - samozřejmě kromě ikonického Barola - je Barbera, na kterou kladou výjimečný největší důraz. Však také většina hroznů na toto víno pochází ze starých keřů vyhlášené vinice Ravera přímo v Barolu.

Můžeme doručit do:
3.12.2020
Skladem (> 5 ks)
Kód: ITA056
550 Kč
Kategorie: Vína
01 Druh vína: Červené
02 Země: Itálie
03 Obsah cukru: Suché
04 Chuť: Ovocné, Plné, Chlastací, Elegantní
05 Víno & jídlo: Vepřové, Hovězí, Těstoviny
06 K příležitosti: Povýšení v práci, Zasnoubení, Výročí
07 Zrání vína: Sud
08 Obsah alkoholu: Víno s běžným obsahem alkoholu
09 Odrůda: Barbera
10 Vinařství: Réva Monforte
11 Ročník: 2017
12 Objem: 0,75 l
13 Certifikace: Naturální bez certifikace
14 Naturální víno: Ano
11 Obsah alkoholu: 15 %
10 Zbytkový cukr: Niente.
09 Kyseliny: Vyšší kyselinka, která dodává vínu na svěžesti. Velmi jemně přechází v zakulacenou tříslovinu.
08 Potenciál k archivaci: Ano, můžete na ni klidně zhruba na 15 let zapomenout, pokud to dokážete.
07 Viniční trať: Ravera
06 Vinařská oblast: Piemonte, Monforte d’Alba. Podoblast San Sebastiano a Novello
05 Odrůda: Barbera
04 Zrání: Spontánní kvašení na slupkách v nerezových nádržích po dobu 30 dnů. 70% malolaktické kvašení v dubových sudech a zbývajících 30% v použitých barikových sudech. 12 měsíců ve dřevě, následné plnění do lahví v listopadu.
03 Víno & jídlo: Telecí, hovězí maso, těstoviny, lasagne, vepřové, drůbeží.
02 Chuť vína: Tóny červeného ovoce, kandované a kompotované ovoce. Plná chuť zároveň svěží díky vyšší kyselině. Tříslovina je jemná.
01 Obsah cukru: Suché

Popis produktu není dostupný

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: