HOLA! - Mediterráneo Spritz
Středomoří není jen místo, je to životní styl! S tímto motem vzniká unikátní Mediterraneo spritz. Žádný masový produkt, žádná velkovýroba miliónů lahví z bůhví jaké suroviny. Ruční sběr hroznů v BIO kvalitě, druhotná fermentace vína metodou Charmat a následná aromatizace směsí extraktů z pomerančů, mandarinek a grepů. Spritz má intenzivní oranžový odstín, na aromatice osvěžující vůně mandarinek spolu s jemnými bylinnými tóny a náznaky hořkosti. V chuti směs chutí citrusů, grapefruitu a pomeranče s jemnou hořkostí a velmi osvěžujícím závěrem. Krásné perlení umocňující bylinný vjem a chuť středomoří. Do velké sklenice plné ledu, ozdobit plátkem růžového grepu či pomeranče. Nic víc není pro start parádní párty u bazénu třeba...
Popis produktu není dostupný
Doplňkové parametry
Kategorie: | Španělská vína |
---|---|
EAN: | 8437023708538 |
Barva vína: | oranžové |
Odrůda: | Cuvée |
Vinařství: | Hola! |
? Obsah cukru: | Brut |
Země: | Španělsko |
Šumivá vína podle původu: | ostatní šumivá vína |
Vinařská oblast: | Penedes |
Víno vyrobeno v: | Nerezový tank |
Obsah alkoholu: | 8,5 % |
Ročník: | Neročníkové |
Objem: | 0,75 l |
Filozofie výroby: | tradiční víno |
Alergen: | Obsahuje siřičitany |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
HOLA! CAVA - Penedés - Španělsko
Vinařství HOLA! vzniklo jako reakce na masově vyráběné CAVY, které v posledních letech ovládly trh se šumivými víny. Cílem je představit zákazníkům tento oblíbený šumivý nápoj v té nejlepší možné kvalitě. I proto jsou hrozny pro výrobu vín vždy v BIO kvalitě, ručně sbírané a zpracovávané s největší pečlivostí vyhlášeného technologa Joana Solera. HOLA! CAVA má být odrazem středomoří, jeho pohostinnosti, dobré gastronomie a zdejších lidí. Protože středomoří není jenom pojem či místo, je to životní styl. Právě proto je třeba dbát na minimální zásahy do výroby vína a spíše hledat ty nejlepší hrozny, odrážející zdejší terroir. Sklizeň hroznů z unikátních poloh zdejších vinic, které jsou obhospodařovány bez použií jakékoliv chemie, probíhá výhradně v noci, pro zachování jejich čerstvosti a minimalizace oxidace. I to následně umožňuje jejich šetrné zpracování, minimum potřebné síry. HOLA! CAVA je segmentem prémiových CAV a sektů z vinařství, které v posledních letech udává směr oblasti Penedés.