Cava Raimat Brut Nature
Výborná Cava, na party nebo jen tak na osvěžení všedního dne! Brut nature! Métode tradicional!
Charakteristikou této cavy je výrazné čisté aroma: vyzrálé broskve pokryté s hravými citrusovými tóny. Na patře můžeš hned rozeznat živost a plnost. Díky podílu Chardonnay tvoří její jemná perzistentní pěna hladkou bílou korunu, pro kterou je snadno rozpoznatelná. Má zlaté odstíny.
Tradiční metoda výroby šumivého vína, dokvášení v lahvi
Kategorie: | Vína |
---|---|
01 Druh vína: | Šumivé |
02 Země: | Španělsko |
03 Obsah cukru: | Suché |
04 Chuť: | Ovocné, Svěží, Lehké |
05 Víno & jídlo: | Ryby, Mořské plody |
06 K příležitosti: | Povýšení v práci, Výročí, Párty, Na léto |
08 Obsah alkoholu: | Víno s běžným obsahem alkoholu |
09 Odrůda: | Chardonnay, Xarel·lo |
10 Vinařství: | Raimat |
12 Objem: | 0,75 l |
13 Certifikace: | Bio |
14 Naturální víno: | Ne |
11 Obsah alkoholu: | 11,5 % |
10 Zbytkový cukr: | 1-3g/l |
09 Kyseliny: | |
08 Potenciál k archivaci: | 1-2 roky, víc tomu nedáváme. |
07 Viniční trať: | |
06 Vinařská oblast: | Katalánsko |
05 Odrůda: | 70% Chardonnay, Xarel·lo 30% |
04 Zrání: | Kvašení v lahvi. |
03 Víno & jídlo: | Aperitiv, mořské plody vytvářejí ideální párování: mušle, ústřice nebo škeble, krevety, tuňák a lososové carpaccio. Doporučujeme také spárovat s pečeným hovězím masem, bílým masem, těstovinami a ovocným salátem. |
02 Chuť vína: | Vyzrálé broskve pokryté s hravými citrusovými tóny |
01 Obsah cukru: | Suché. |